Informația făcută utilă, pentru tine. Rețeta pentru a găsi informațiile utile pentru o excursie reușită

De ce este potrivit pentru tine acest blog?

     Summit Adventure este blogul prin care te ajutăm să găsești sfaturi de călătorie utile, bine sintetizate, atât de necesare când vrei să planifici o ieșire de weekend sau o vacanță.

    Vrei să ai mereu parte de ture reușite, care să-ți umple cardul aparatului de fotografiat, să-ți plimbe bocancii pe poteci stâncoase și să-ți umple sufletul de amintiri frumoase?

    Știm că procesul de strâns informații pentru o tură reușită este unul destul de greu, de aceea prin experiența acumulată în timp (hărți studiate în detaliu, liste cu obiective, ghiduri montane citite, site-uri cu specific montan consultate și multă planificare) iți venim în ajutor cu informații utile, bine structurate, relevante, cuprinse într-un singur blog.

    Găsești pe blog de la descrieri detaliate ale turelor și obiectivelor, unde îți povestim fără filtru despre experiențele noastre prin diverse locuri, ca să știi la ce să te aștepți, până la poze care reflectă realitatea, hărți, trasee posibile și toate informațiile esențiale pentru  a-ți planifica turele. 🙂

Ce găsești pe blog?

     Trei secțiuni majore îți vin în ajutor să cauți exact de ce ai nevoie:

  1. Ture și aventuri, unde găsești descrierea detaliată a turelor noastre, cu timpi de parcurgere, trasee posibile, echipament, rute de acces, locuri de interes. Găsești informații despre ture în natură și ture culturale.

1.meniu ture

  1. Obiective turistice, secțiunea care îți aduce informații sintetizate despre obiectivele naturale și culturale. Află cum ajungi acolo, dacă se plătește bilet sau nu, ce poți vedea interesant și lasă fotografiile să-ți povestească despre frumoasele locuri.

2.meniu obiective

  1. Util, secțiunea care îți aduce articole cu multe sfaturi și trucuri, numai bune de luat cu tine în ture.

3.util

     Și pentru că știm cât de important e să ai vreme bună în ture sau dacă nu prinzi vreme bună măcar să fii informat 😛 , îți aducem și un bonus cu secțiunea Vremea oriunde, unde prietenii norvegieni analizează starea vremii cu exactitate aproape în orice locație. 🙂

4.vremea oriunde

Link-uri utile. Unde te duc?

     Planificarea unei ture depinde și de cum ajungi din punctul A în punctul B. Pentru asta îți venim în ajutor cu link-uri spre hărți din Google maps cu rutele parcurse de noi și cu localizarea obiectivelor importante, toate menite să te ajute să te organizezi mai ușor.

8 link catre harti

     Pentru informații sintetizate, găsești în articolele noastre link-uri către principalele obiective turistice din respectiva tură. Este practic un format succint, rapid de citit, ce te ajută foarte mult pentru organizarea vizitei/turei.

5.link catre obiective

     Iar dacă ești adeptul povestirilor detaliate, în postările cu obiective găsești mereu secțiunea De ce recomandăm, link ce te trimite la postarea ce cuprinde vizitarea respectivului obiectiv.

6 link catre ture

     Și ca să nu te sperie organizarea unei ture mai lungi, îți venim în ajutor și cu sinteza turei pe zile, acolo unde complexitatea acesteia o cere. Garantăm că sinteza funcționează și se poate pune în aplicare, poți să te convingi din pozele și povestirile de pe blog. 😉

7 link catre sinteza

     Locurile frumoase te așteaptă să le vizitezi și de crezi că te putem ajuta cu informații, nu ezita să ne scrii! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: